Mission

Menigheden i Stenlille har en vision om at bruge mindst 10% af sin indtægt til missionsarbejde.

Håb for Alle er en forening, hvor medlemmerne gerne vil gøre noget for de svageste i vores samfund. Håb for Alle tager ud og bakker op, hvor der er brug for det!

Hjælp dem, der er i vanskeligheder! Så skal jeres lys skinne i mørket, og mørket omkring jer skal vige som ved højlys dag Es.58,10.
Brasilien:

Kirsten Solveig og Raimondo arbejder bl.a. med gadebørn i Brasilien

Kenya:

Søren og Birgitte bygger kirker i Kenya: Indtil videre er det blevet til over 1000 tagkonstruktioner, og så bygger menighederne murene, når de har råd til det.

Jesse og Benita Cusic, sammen med Finan på 2,5 år og Silas på knap et år, er baseret i Thailand og tjener mennesker i Burma (Myanmar), der er blevet påvirket af den nuværende borgerkrig. Som missionærer arbejder de sammen med Free Burma Rangers og udfører missionsarbejde som basal fysisk- åndelig- og moralsk støtte samt basal førstehjælp til fordrevne mennesker. De træner desuden unge mennesker fra Burma, der ønsker at lære at tjene deres fællesskaber.